FINESTRES

VILAFRANCA

CAT

CAST

AVÍS LEGAL

 

L'empresa titular de www.finestresvilafranca.com és FINESTRES VILAFRANCA SCP, amb domicili a Carrer Progrés, 65, Local, 08720 Vilafranca del Penedès, número de CIF J66193251. Correu electrònic de contacte: info@finestresvilafranca.com

 

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita a fi d'atendre les seves consultes i suggeriments, enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

 

Els visitants i usuaris poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició davant l'empresa, mitjançant escrit dirigit al domicili postal dalt indicat o per correu electrònic a info@finestresvilafranca.com. Les sol·licituds hauran d'anar acompanyades d'una còpia del document acreditatiu de la identitat del sol·licitant.

Contacte

Adreça: Carrer del Progrés, 65 local

Població: Vilafranca del Penedès, 08720

Telefono: (34) 938 17 04 36

Correu: info@finestresvilafranca.com

Dades de contacte

Obligatorio

Obligatorio

Obligatorio

Obligatorio

Obligatorio

Obligatorio

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

Obligatorio

Obligatorio

info@finestresvilafranca.com

© 2014 FINSTRAL

© 2014 FINESTRES VILAFRANCA SCP