• Raffstores

  Raffstores

  El raffstore, equipat amb lames d'alumini orientables, ofereix una òptima protecció contra la llum solar, les mirades indiscretes i la intempèrie.

   

  Les lames del raffstore es poden graduar a qualsevol angle, regulant l'entrada de llum i garantint tant de dia com de nit unes òptimes condicions de llum dins de l'habitació. D'una banda evita l'entrada de llum solar directa i protegeix de mirades indesitjades, però d'altra banda també facilita, segons l'orientació, una vista excel·lent cap a l'exterior.

   

  El raffstore es munta a l'exterior de la finestra. Les lames del raffstore FINSTRAL es distingeixen per la seva elevada robustesa i un accionament confortable mitjançant el seu motor elèctric programable.

   

  Mitjançant un sofisticat disseny a nivell tècnic, les lames recollides formen un paquet perfecte i garanteixen un enfosquiment total quan el raffstore està desplegat. Les guies laterals asseguren una elevada resistència a la pressió del vent i ofereixen una òptima operativa.

   

  Gràcies a la secció a "Z" de les lames, disponibles en 2 amplades i 4 elegants colors, els raffstore representen un interessant element arquitectònic per a qualsevol tipus de façana.

   

  A més, en gairebé totes les combinacions de calaix compacte i sistemes de finestres es pot incorporar una mosquitera enrotllable vertical.

   

  Més informació: Web PDF

   

  Demanar pressupost

  © 2014 FINSTRAL

 • Persianes

  Persianes

  Les persianes realitzen moltes funcions. A part d'oferir protecció visual, enfosquiment i regulació de l'entrada de llum, les persianes tancades també ofereixen addicional protecció tèrmica i seguretat.

   

  El maneig és senzill. Existeixen dos tipus d'accionaments. La corretja és l'accionament més ràpid i l'accionament per motor és còmode i es pot programar.

   

  Les persianes d'alumini amb escuma de poliuretà injectada es caracteritzen per la seva major estabilitat, així com el bon aïllament tèrmic i la resistència dels colors fins i tot en les execucions fosques.

   

  A causa de la gran varietat de colors dels sistemes de persianes de FINSTRAL són adaptables a qualsevol façana.

   

  Per satisfer les diverses necessitats de construcció, FINSTRAL proporciona les persianes en les execucions persiana mini, calaix exterior i persiana maxi. Tots els models són adequats tant per a obra nova com per a la renovació de persianes existents.

   

  Més informació: Web PDF

   

  Persianes Mini

  Caixa exterior

  Persiana Maxi

  Demanar pressupost

  © 2014 FINSTRAL

 • Mallorquines

  Mallorquines

  Les mallorquines imposen el seu estil sobre la façana principal. Gràcies a les diverses possibilitats de combinació es poden realitzar projectes individuals i complir amb les exigències arquitectòniques formes, superfícies i colors, lames i panells.

   

  Amb les mallorquines es pot controlar l'entrada de llum o l'ombra, així com regular la vista que es desitja. Si les mallorquines es troben tancades, actuen també com a protecció contra robatoris i afavoreixen l'aïllament tèrmic i acústic.

   

  Les mallorquines de PVC són aïllants i no tenen cap efecte de radiació.

   

  Gràcies a l'ús de PVC de gran qualitat i ferramentes protegits contra la corrosió, la mallorquina manté el seu valor i perllonga la seva longevitat. A més són resistents contra la intempèrie i requereix de poc manteniment.

   

   

  Mallorquines

  Protecció exterior

  Porticó interior

  Més informació: Web

  Els Porticons exteriors de FINSTRAL es caracteritzen per la seva excel·lent qualitat dels materials elaborats.

   

  Els Porticons exteriors es componen de panells amb càmeres i són reforçats amb acer. A més es troben disponibles en les diferents superfícies i colors de FINSTRAL.

   

  Més informació: Web

  L'element d'enfosquiment es col·loca i es fixa a l'interior, al full de la finestra, mitjançant frontisses practicables.

   

  Segons la forma de la finestra es poden triar porticons interiors en versions obliqües, arquejades, rebaixades i de tipus arc ogival.

   

  En posicions exposades al sol directe, elements amb porticó interior han de ser previstos d'algun tipus de protecció solar exterior.

  Més informació: Web

  Demanar pressupost

  © 2014 FINSTRAL

 

info@finestresvilafranca.com

© 2014 FINSTRAL

© 2014 FINESTRES VILAFRANCA SCP