FINESTRES

VILAFRANCA

CAT

CAST

Seguretat

El robatori significa per a moltes persones un gran trauma. La intrusió en espais privats, la de sensació pèrdua de seguretat o les greus conseqüències psicològiques que poden aparèixer després d'un robatori o intrusió, són sovint més greus que els danys materials.

 

Una proporció significativa dels robatoris són delictes ocasionals evitables. En això el factor temps té una gran importància. Si un delinqüent no entra en l'espai de dos minuts a l'habitatge, en general suspèn les seves accions.

 

Les hores preferides on es produeixen les intrusions són gairebé al migdia o avançada la tarda. Intrusions dramàtiques són aquelles que es produeixen en presència dels inquilins per exemple en la nit.

 

Els equipaments bàsics anti-robatori de les finestres i portes FINSTRAL estan proveïts amb ferramenta de seguretat de dos punts i amb elements massius de tancament. Amb aquesta mesura es dificulta l'aixecament del full en posició tancada o abatible.

 

Tancament de seguretat

 

El pany de seguretat dels bulons rotatius tipus xampinyó d'acer bloquegen i entren al tancador d'acer, el qual està cargolat amb el ferro de reforç del marc.

Protecció davant de perforació

 

La protecció davant perforació d'acer endurit evita la perforació exterior del mecanisme de ferramenta a la maneta.

Maneta amb boto i maneta amb tancament

 

La maneta de botó només es pot accionar amb el botó apretat.

 

A la maneta amb pany es pot bloquejar el maneig amb una clau.

 

La maneta amb botó i maneta amb pany també serveix com segur davant nens.

 

Vidre combinat de seguretat

 

El vidre combinat de seguretat es compon de dos vidres units mitjançant una làmina altament resistent al trencament, el qual en cas de trencament de vidre aconsegueix unir els fragments i dificulta el trencament del vidre.

 

Addicionalment els vidres combinats de seguretat tenen la capacitat de prevenció davant lesions i un major aïllament acústic.

 

Finstral Standar

Finstral Protect Plus RC 1

Finstral Protect safety plus RC 2

info@finestresvilafranca.com

© 2014 FINSTRAL

© 2014 FINESTRES VILAFRANCA SCP